Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Wij denken altijd met de klant mee!

In onze werkplaats kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Wij denken altijd met de klant mee!

Autobedrijf Wim Arendsen is het betrouwbare adres voor ’s-Heerenberg en de regio, voor het Vakkunding repareren en onderhouden van uw auto. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij in staat om alle merken auto’s op de juiste manier te onderhouden.

Onze werkplaats voldoet aan de laatste moderne eisen en zijn wij een aangesloten Bosch Workshop Partner, uiteraard zijn wij uitgerust met geavanceerde diagnose apparatuur.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig geschoold personeel.

Banden, Uitlaten, Trekhaak montage, Accu, Vervangend vervoer, Airco en andere werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor: aircoservice, APK, onderhoud , zomer/winterbanden en velgen, bandenhotel, accu service, vakantiebeurt, vervangend vervoer tijdens reparatie, distributieriem en nog vele andere werkzaamheden!

Tevens zijn wij een ACTronics service punt! De specialist in revisie van auto-elektronica. In veel gevallen kunnen wij onderdelen laten reviseren, goed voor het milieu en uiteraard met garantie!

Afspraak

@

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 13:00
ZondagGesloten