Over Ons

Autobedrijf Wim Arendsen is al 40 jaar een begrip in de Achterhoek en gevestigd aan de Lengelseweg in ’s-Heerenberg.

Onze klanten uit ’s-Heerenberg – Lengel – Azewijn – Zeddam – Doetinchem – Beek – Stokkum – Ulft – Silvolde – Wijnbergen – Kilder – Gendringen – Etten – Emmerich – Terborg – Arnhem – Zevenaar – Duiven – Didam en vele andere plaatsen in de Achterhoek komen regelmatig bij ons langs voor een kopje koffie! Ook de klanten uit de rest van Nederland zijn van harte welkom om langs te komen voor een kopje koffie!

Ons bedrijf is vanaf de eerste dag goed uitgerust met de modernste testapparatuur en Goed geschoold personeel. Dit wordt steeds up-to-date gehouden met behulp van opleidingen en cursussen.

Wij repareren en onderhouden dan ook elk merk, van Alfa tot en met Zastava.
Uiteraard verzorgen wij ook de APK, inclusief 4-gas test of roetmeting. Tevens beschikken wij over drie moderne wasboxen, die zelfs door onze oosterburen veelvuldig bezocht worden.

In onze showroom staan steeds topklasse occasions in verschillende prijsklassen en grootte. Mocht u niet kunnen slagen in onze showroom, dan proberen wij samen met u de juiste auto te vinden! Ook kunt bij ons terecht voor een nieuwe auto.

Voor schadereparatie en -taxatie kunt u ook bij ons terecht. Wij werken samen met een door Alle verzekeringsmaatschappijen erkend ASN-schadeherstelbedrijf, dat garant staat voor vakwerk. Voorruitreparatie en -vervanging wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd, zonder dat dit Negatieve financiële gevolgen heeft met betrekking tot het eigen risico en no-claim korting van uw autoverzekering.

Ook voor het onderhoud en een eventuele reparatie aan uw airco bent u bij ons aan het goede adres.

Kortom:
Wij zijn een allround automobielbedrijf!

Over - Autobedrijf Wim Arendsen