Nieuwe Website 2.0

Nieuwe Website 2.0

Op 18 juni 2014 is de nieuwe responsive website live gegaan. Op dit moment het neusje van de zalm op gebied van websites.

In de begin jaren ’90 zijn binnen ons autobedrijf de eerste stappen gezet om wat te doen met Internet en een website. In die tijd kwam steeds meer naar voren dat het belangrijk was om je bedrijf te profileren op het Internet. Met name het “wereldwijd” aanbieden van de occasions werd toentertijd steeds belangrijker. Het “zaterdagmorgen-auto-zoeken” in de autobijlage’s van de krant werd steeds minder. Het Internet was vele male makkelijker.

Nadat de 1e website een kleine 10 jaar gedraaid had werd het tijd voor wat nieuws. We kwamen in 2007 in contact met a&m impact uit Doetinchem. Samen met hun hebben we toen een nieuwe website ontwikkeld die tot en met vandaag tot tevredenheid functioneerde. Nu na 7 jaar heeft de techniek ons wederom ingehaald. Noem maar op tablet, smartphone en misschien al smartwatch. Op al deze toestellen is het internet tegenwoordig te bekijken. Autobedrijf Wim Arendsen wil dan ook graag dat de website geschikt is voor al deze toestellen. Samen met a&m impact internetdiensten hopen we dat u veel plezier beleeft aan onze nieuwe website 2.0.

 

Terug naar het overzicht