Lights on!

De winter staat weer voor de deur. De dagen worden korter, de temperaturen lager. Tijd voor een controle van uw auto! Want we willen dat u zich veilig in het verkeer kunt bewegen.

Daarom nodigen wij u graag uit voor een Lights On Check; een gratis controle van uw auto op 23 essentiële veiligheidspunten. Zo worden onder andere de (kop)lampen, de remmen,  de accu en de ruitenwissers grondig geïnspecteerd. De Lights On Check neemt slechts 15 minuten in beslag en levert u een veilige auto op die de winter door kan.

Waarom een Lights On Check een goed idee is

Wij promoten de veiligheidscampagne Lights On, zien en gezien worden. Uit onderzoek blijkt dat 30% van de auto’s met slecht afgestelde verlichting rijdt. De campagne maakt deelnemers in het verkeer bewust van het feit dat goed zicht gevaarlijke verkeerssituaties en mogelijke ongelukken kan voorkomen. Daarnaast worden tijdens de controle nog meer essentiële onderdelen gecontroleerd voor uw veiligheid, zoals de staat van uw ruitenwissers en uw remmen.

Dubbel voordeel; een veilige auto én kans op hoofdprijzen!

De Lights On Check is een controle. Het kan zijn dat wij hieruit opmaken dat uw auto niet geheel veilig is volgens de controlepunten. Dat betekent wellicht dat er onderhoud of een reparatie nodig is. Uiteraard zullen wij u hier direct over informeren en kunnen wij er zo snel mogelijk werk van maken.

In het kader van de veiligheidscampagne kunnen wij u dan een Lights On kraslot overhandigen (* bij onderhoud). Daarmee maakt u kans op bijzondere hoofdprijzen: een Philips ultraslanke 4K UHD-TV t.w.v. € 1.200,-, een professionle fotoshoot met make-over voor 4 tot 6 personen t.w.v. € 950,- en een dag Supercars rijden op Zandvoort voor 2 personen t.w.v. € 800,-. U kunt bij ons informeren naar de voorwaarden.

Bel ons direct voor een afspraak

Wilt u de gratis Lights On Check? Of wilt u meer weten over de veiligheidscampagne?? Bel ons direct voor een afspraak op 0314-662980. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Autobedrijf Wim Arendsen

 

Terug naar het overzicht