Bij ons kun je van de vloer eten!

De werkplaatsvloer van autobedrijf Wim Arendsen heeft een nieuwe Epoxycoating laag gekregen. Een coatingvloer bestaat uit één of meerdere lagen, welke met een roller wordt verwerkt. Voordat er een Epoxycoating wordt aangebracht, dient de vloer grondig te worden gereinigd en behandeld met een hechtmiddel, om zodoende de maximale levensduur van een coatingvloer te krijgen.
Epoxycoating wordt overwegend toegepast voor vloeren en wanden in garages, werkplaatsen, productieruimten, alsmede in slachterijen, bakkerijen e.d. waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, chemische resistente en slijtvastheid.
Bij autobedrijf Wim Arendsen vinden de broers Jan en Bert Arendsen netheid en het zorgvuldig omgaan met vervuilende stoffen zeer belangrijk. 
Het milieu dient beschermt te worden voor vervuilende en gevaarlijke stoffen. Autobedrijf Wim Arendsen is door deze vloeistof kerende coatingvloer milieu bewust bezig en weer klaar voor de toekomst.   
Mocht u een bezoek willen brengen aan ons bedrijf, dan kunt u met eigen ogen deze prachtige werkplaatsvloer aanschouwen.

 

Terug naar het overzicht